TERMENI ȘI CONDIȚII

     BAEJ ”Prim Partners” își rezervă dreptul de a modifica conținutul și/sau structura site-ului în orice moment și fără nici o informare prealabilă, deoarece nici o informație plasată nu trebuie să fie considerată ofertă. Acest site nu conține sfaturi sau recomandări cu privire la luarea unei decizii, oricare ar fi aceasta.

      De asemenea, compania nu garantează că informațiile care apar pe acest site nu conțin erori, cu toate că BAEJ ”Prim Partners” depune toate eforturile pentru a transmite informații actualizate și exacte.

       Orice persoană, care dorește să se informeze și/sau să achiziționeze unul din serviciile sau produsele prezentate pe site, este rugată să contacteze persoana responsabilă de publicarea anunțului, pentru a afla mai multe detalii: disponibilitate, condiții contractuale, taxe, tarife și comisioane aferente, etc.

     Totodată, Vă atenționăm că anunțurile se pot modifica și nu se poate acorda nici o garanție cu privire la acuratețea, caracterul complet sau actual al informațiilor furnizate.

       Noi nu putem garanta sau controla actualitatea și exactitatea informațiilor prezente pe site-urile unor terți, la care se face trimitere pe site-ul nostru.

   Drepturile și obligațiile utilizatorilor site-ului, cât și ale noastre prevăzute prin prezentul document, vor fi interpretate și guvernate în conformitate cu legea Republicii Moldova.

     Am citit cele enuntate mai sus și declar că sunt de acord cu prevederile din Termenii și Condițiile enunțate mai sus.