DESPRE NOI

     Site-ul licitez.eu se orientează spre inovație, spre utilizarea aplicațiilor online și a noilor tehnologii în conceperea unor servicii bazate pe internet și adaptate secolului XXI.

     Pe site-ul nostru veți găsi bunuri: mobile și imobile scoase la licitații prin intermediul executorilor judecătorești, administratorilor autorizați din RM; vînzări ale bunurilor directe sau amiabile  ș.a.

     Ne propunem să fim primii care abordează o astfel de strategie, conlucrând cu profesiile liberale și oferind, fiecăruia dintre Dumneavoastră transparență și posibilitatea să faceți alegerea dorită.

   La moment, www.licitez.eu conţine registrul bunurilor expuse la vânzare de către executorii judecătorești din RM, prin intermediul licitaţiilor publice, în cadrul procedurilor de executare.

     De asemenea, site-ul oferă informații necesare participanților procedurii de executare și persoanelor terțe, referitoare la bunurile expuse la vânzare, în cadrul procedurilor de executare a documenentelor executorii.

     Astfel, orice persoană are acces la registrul și poate alege bunul după caracteristicile descrise, locul aflării, preţ etc. 

 

 

      Operator de date personale nr. 0000528